Szukaj na stronie:

Koncert z okazji Dnia Niepodległości

Zapraszamy wszystkich chętnych na zajęcia muzyczne, proponujemy indywidualne programy nauczania na wybranym instrumencie. Do wspólnego grania w małym zespole zachęcamy dzieci i młodzież, którzy chcą nauczyć się grać na różnej wielkości fletach prostych. Tworzymy nową grupę, która będzie wspólnie koncertować, wyjeżdżać na festiwale i konkursy.
Szczegółowe informacje pod nr tel. 882 444 756 i na stronie internetowej w zakładce oferta edukacyjna.

XXVI Międzynarodowa Letnia Akademia Muzyki Dawnej w Warszawie 7 - 14 lipca 2019r.

Warsztaty muzyczne z Danielem Bruggenem (Holandia)

Koncert zespołu "Favorito" w pałacu króla Jana III Sobieskiego w Wilanowie transmitowany przez Polskie Radio RDC

41 Ogólnopolski Festiwal Zespołów Muzyki Dawnej "Schola Cantorum" w Kaliszu 22-27.01.2019r.

Zespół Muzyki Dawnej "Favorito" zdobył na festiwalu:

• Nagrodę główną - Złotą Harfę Eola
  • Nagrodę Marszałka Województwa Wielkopolskiego
  • Nagrodę Promocyjną im. Zofii Rayzacherowej do wykonania koncertu promocyjnego organizowanego przez Fundację CONCERT SPIRITUEL oraz do udziału w kursie i zwolnienia z kosztów dydaktycznych w ramach XXVI Międzynarodowej Letniej Akademii Muzyki Dawnej w Warszawie
  • Nagrodę indywidualną dla Bożeny Kraśko - kierownika artystycznego zespołu.

Koncert noworoczny w wykonaniu uczniów  i zespołów Fundacji Cantio w klubie Gaj 11.01.2019r.

Koncert Zespołu Muzyki Dawnej "Favorito" w Pałacu Branickich podczas obchodów Miejskiego Dnia Seniora 11.10.2018 roku